آش یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و... سادهترین آن آش رشتهاست که از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.
با توجه به یادگیری کلمات توسط دانش آموزان پایه اول ، جشن آش رشته جهت آموزش بهتر برگزار گردید. در این جشن دانش آموزان با خوراکی هایی که از کلمات " الف، شین، ر، ت ، ه " استفاده شده بود از خود و دوستانشان پذیرایی کردند و یک روز شاد دیگر را در کنار هم به یادگار گذاشتند.